Voedsel en Vrouwen: Onbeperkt leefbaar

Voedsel en Vrouwen: Onbeperkt leefbaar

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voedsel en Vrouwen: Onbeperkt leefbaar

woensdag 8 maart 2023 | 11:00 - 17:00

€50

Op wereldvrouwendag, woensdag 8 maart, organiseren we wederom ons jaarlijks terugkerend event: Voedsel & Vrouwen. Na een aantal jaren van digitaal ontmoeten, komen we dit jaar weer fysiek bijeen met de vrouwen uit de sector. Natuurlijk ben jij van harte welkom!

Programma: Onbeperkt leefbaar
Vanaf 9.30 uur ontvangen we je bij het Provinciehuis in Zwolle. Het inhoudelijke programma start om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Vanaf 16.00 uur is er de gelegenheid om bij te kletsen onder het genot van een borrel.

Voor 2023 is het internationale thema van wereldvrouwendag Onbeperkt leefbaar. Voor jou hebben we dan ook een programma samengesteld dat aansluit bij dit thema.

Wat kan de rol van de vrouw én het netwerk van vrouwen zijn in de transitie-opgaven voor landbouw en voedsel? Waar staan we nu en wat kunnen wíj hierin doen? Jan Rotmans, hoogleraar transitiekunde en duurzaamheid, geeft ons een inkijkje in zijn kennis en visie op dit onderwerp. Daarnaast kan je kiezen uit diverse workshops. Denk aan onderwerpen als een eerlijke duurzame voedselketen, vrouwelijk leiderschap, de sleutelrol van vrouwen in deze tijd van transitie en de rol van data en v(ert)rouwen.

Nieuwsgierig naar het complete programma, de keuzeworkshops en sprekers? Je vindt het op op de eventpagina Voedsel & Vrouwen op Groentenfruithuis.nl/agenda.

Aanmelden
Ben je er woensdag 8 maart bij? Meld je dan aan op de eventpagina van Voedsel & Vrouwen, de kosten zijn 50 euro (excl. BTW).
Na je aanmelding ontvang je bericht per e-mail over je betaling. Je aanmelding is pas definitief na betaling van de bijdrage. Dan ontvang je een bevestiging in de week voorafgaand aan de bijeenkomst.

Vragen?
Heb je vragen over de bijeenkomst? Neem dan contact op via join@i4nature.world?

We zien er naar uit om je 8 maart te ontmoeten!

Gegevens

Datum:
woensdag 8 maart 2023
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
€50
Evenement Categorie:

Locatie

Provinciehuis Zwolle
Luttenbergstraat 2
Zwolle, Overijssel 8012 EE Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie